Skip to content

BPI Hybrid

Få insikter för att optimera det hybrida arbetssättet

BPI Hybrid

Står ditt team inför utmaningar med övergången till det hybrida arbetssättet? Känner du dig osäker på hur du ska hantera nya arbetsrutiner och behovet av att balansera både fysiska och distansarbete? Oroar du dig för att hålla samman ditt team och säkerställa produktiviteten i den nya arbetsmiljön?

BPI Hybrid är lösningen som hjälper dig att hantera dessa utmaningar och leda ditt team mot framgång.

Genom att kombinera en enkel men kraftfull undersökning med skräddarsydd workshop/träning, ger BPI Hybrid dig verktygen och insikterna du behöver för att optimera ditt teams prestation och välmående i det hybrida arbetslandskapet.

Inte bara en undersökning: Förvandla insikter till handling med BPI Hybrid

Vårt BPI Hybrid erbjuder mer än bara en traditionell undersökning. Det är en inkörsport till en helt ny era av förändring och tillväxt för ditt team. Vi förstår att insikter i sig inte räcker för att skapa verklig förändring – det är vad du gör med dem som gör skillnad.

Därför är vår undersökning inte bara en punkt på din att-göra-lista. Den är en språngbräda till handling, till tillväxt och till framgång. Genom att svara på våra enkla men kraftfulla frågor, får du insikter som ligger till grund för vår skräddarsydda workshop/träning.

Workshopen/träningen tar dig och ditt team från insikter till handling. Vi hjälper er att identifiera de specifika utmaningarna och möjligheterna som ni står inför, och skapar en handlingsplan och spelregler för att ta ert team till nästa nivå.

Så varför stanna vid insikter när ni kan gå steget längre? Välj BPI Hybrid och låt oss hjälpa er att förvandla era insikter till verklig förändring och framgång idag!

Kontakta oss för mer information och boka er BPI Hybrid-undersökning redan idag.

Vad mäter vi i medarbetarundersökningen BPI Hybrid?

Teamets dynamik och utmaningar

BPI Hybrid ger en omfattande förståelse för teamets dynamik och utmaningar. Det analyserar ledarskap, samarbete, individuell prestation och företagskultur för att identifiera styrkor och utmaningar inom teamet.

Digitala framsteg och utveckling

BPI Hybrid fokuserar på företagets digitala framsteg och utveckling. Det undersöker hur organisationen anpassar sig till och utnyttjar digitala verktyg och processer för att främja innovation och tillväxt.

BPI undersökningar

BPI Base

Grundmätningen som ger dig insikter om nuläge och förflyttning – ett måste!

BPI Indicator

När du behöver en check på vägen!​

 

BPI Focus

När du verkligen vill få utväxling!​

BPI Values

Hur väl fungerar just ER värdegrund?​

BPI Social S

Hur hållbar är er sociala arbetsmiljö?

BPI Onboarding

Ny ledare på väg in?​

BPI Board

Insikter om styrelsens dynamik och ledarskap

 

BPI Hybrid

Få insikter för att optimera det hybrida arbetssättet

Digital Performance Index

Få insikter om din organisations digitala prestanda

×

Kontakta oss för att skapa framgång