Skip to content

Välkommen till Betas House of Performance

Checklista och information

  1. Börja med att kolla på välkomstvideon till vänster
  2. Fyll i formulären med dina uppgifter. Gå till fomulär
  3. När du fått inbjudan till House of Performance. Bekanta dig med teamet/plattformen – klicka runt och få en känsla av vad som finns.
  4. Berätta om att du är en BusinessPartner till Beta i dina olika plattformar. Material, information och riktlinjer finns under Kommunikationsfliken i teams.

Nu är du klar med första steget till nya affärer, dvs berättat för dina partnerkollegor att du finns och vad du är grym på, berättat för ditt nätverk att du har nya spännande verktyg och kompetenser i din verktygslåda och vi har berättat att vi har ännu en fantastisk partner i vårt nätverk.

Men som alltid, krävs det hårt arbete och träning för att utvecklas och bli bättre och det är lite så även med affärer.

Nästa steg är lite mer individuellt och kräver troligtvis mer tankekraft och skapande. Det är nu dags att skapa dina förutsättningar för kundmöten. För det finns det presentationsmaterial i form av PowerPointspresentationer som du kan ladda ned, filmer som du kan visa, men det viktiga är att du får in det i ditt format, i din affärsmodell. Vi finns där att supporta dig och berätta gärna vad du önskar så får vi se om vi kan uppfylla det. Ett bra ställe för detta är Q&A som med tiden blir både en bra kunskapsbank men också där vi kan få utvecklingsbehov ifrån.

Å du, glöm inte att Affärer är en lagsport och nu har laget växt med ytterligare en lagspelare. Tillsammans är vi starka!

House of Performance & Office 365

House of Performance är vår plats där vi samlar material, presentationer, tips och guider. Det är också en plats där vi kan kommunicera med er samt att ni partners kan kommunicera med varandra. 

Vi har byggt upp House of Performance i Microsoft Teams. För att kunna ta del av plattformen så behöver du ett Office 365 licens (För företag). Du behöver minst Basic versionen men vi rekommenderar att ni köper på Standard versionen då du även får Office programmen/apparna. 

Vi använder även MS Teams för våra BPI Insights tillfällen. 

Om du redan inte har ett Office 365 så köper du det här

×

Kontakta oss för att skapa framgång